Sandras altan er fyldt med fine feminine detaljer. Den glasinddækkede altan er lejlighedens bedste opholdsrum året rundt.

glaslukket-forside

Sandra fra Randers betegnede ikke sig selv som ‘altan-typen’, da hun fik sin nye lejlighed i Randers.

Da jeg skulle flytte hjemmefra og så min lejlighed første gang, betød altanen ikke noget for mig – den var der bare. Men kun få dage efter jeg var flyttet ind, sad jeg allerede derude.

Jeg sidder meget derude og spiser, læser, hører musik eller bare slapper af – jeg har endda også sovet derude. Når jeg har venner eller familien på besøg, er altanen det bedste sted at være.

Sandra har indrettet sin altan med masser af feminine detaljer. Det mørke gulv er dækket af et rosa kludetæppe. Farven går igen på puder, lampe og nips.

Der er blevet plads til både et lille spisebord og en hyggelig sofa. Sofaen er Sandras yndlings-hyggehjørne – uanset om vejret. 

Jeg bruger min altan hele året. Allerede fra marts og helt frem til oktober begynder jeg at bruge den som opholdsrum. Solen skal ikke skinne ret meget, før der bliver dejlig varmt.

Om sommeren skyder jeg blot glassene til side, og så er den som en åben altan, hvor jeg kan slikke sol. I de mørke og blæsende vintermåneder har jeg masser af lanterner og lys stående – det giver nemlig en rigtig hyggelig stemning inde i lejligheden.

Og bedst af alt, de går ikke ud pga. vejret, da glasinddækningen beskytter mod blæst, regn og sne. Og jeg behøver ikke flytte hverken møbler eller andre pynteting væk – de kan altid stå derude.

[widgetkit id=21]

(Billederne af Sandra er taget af Windoor og venligst udlånt)