Farverig altanindretning til 2.309,50 kroner


I foråret 2013 fik Altan-Inspiration en sjov udfordring fra JYSK:

Indret en altan på tre forskellige måder. Hver altan-indretning må højest koste 2.500 kroner i vejledende udsalgspriser i JYSKs butikker

Sådan lød udfordringen fra JYSK i foråret 2013 – og her kan du se resultatet af ‘Altan på budget – Del 2’
(Du finder ‘Altan på budget – Del 1 her)


Denne altan er indrettet med friske farver og lette møbler. Indretningen er lavet med en børnefamilie i tankerne.

De viste ting er fra JYSKs 2013 sortiment og er anført med vejledende udsalgspriser. 

Planter og enkelt pynteting er privateje og derfor ikke med i prisen. 
Se de aktuelle tilbud på JYSKs hjemmeside

Du kan se alle billederne i galleriet nederst på siden


Møbler

Billige altanmøblerIndretningen tog udgangspunkt i det lilla cafésæt, der med sin friske farve lyser op på enhver altan. 

Borde og stole kan let klappes sammen, hvis der skal være plads til at lege på altanen. (Det er i øvrigt også praktisk, at møblerne fylder så lidt som muligt, når de skal vinteropbevares)

Cafésættet er suppleret med en praktisk og robust bænk i vedligeholdelsesfrit non-wood. Der kan sagtes sidde 3 – 4 børn på bænken – eller du kan bruge den til at ligge og slikke solskin på. 

Både bænk og stole har fået hynder med farvestrålende sommerfugle.

Cafésættet hedder ‘Lugo’ og koster 549 kroner for altanbord og to foldestole. Det fåes i mange flotte farver, så der er sikkert også en kulør der passer til din altan. Bænken hedder ‘Livorno’ og koster 699 kroner. 


Altankasser og krukker

Altankasse billige altanmøblerDe glade farver fra cafésættet går igen i blomsterne. De lilla petuniaer er plantet i en speciel 3-i-1 altankasse, hvor hver plante bor i sin egen krukke. Altankassen er designet til at hænge på altanenes gelænder med kraftige kroge. Du kan få altankasserne i sort og hvid. 

Mellem blomsterne gemmer der sig en lille solcellelampe, der giver et hyggeligt og afdæmpet lys på altanen om aftenen.

Der er også blevet plads til krukker med rabarber og en opstammet minisyren (se billedet i galleriet nedenfor). Planterne står i store opbevaringskurve i lysende pink. Husk at bore hul i bunden, så overskydende vand kan løbe væk.

På glas-skillerumet ind mod naboen har vi hængt et par lilla blomsterkrukker med frodige grønne planter. De er – ligesom altankasserne – lavet med et kraftigt ophæng, der passer på gelænderet. 

Altankasserne hedder ‘Zonza’ og koster 149 kroner pr. styk. Opbevaringskurvene hedder  ‘Lupin’ og koster 49,95 pr. stk. Den lille planteholder hedder ‘Calvi’ og koster kr. 29,95 pr styk og fås i mange friske farver.


Lys, puder og tæpper

Billige altanmøbler i stålSelv om du vælger altanmøbler, der ikke er traditionelt sorte eller hvide, så kan du sagtens lege med farverne på hynder og puder. 

Vi faldt fuldstændigt for sommerfuglemønsteret på JYSKs ‘Price Star’ serie, der pynter både som siddepude på bænken og på caféstolene. Det er bestemt ikke den kraftigste kvalitet i butikken, og de holder sansynligvis kun en enkelt sæson – men nej, hvor er det dog nogle skønne farver!

Som dug er der brugt et viskestykke. De kommer i farvekoordinerede sæt af 3 styk med forskellige mønstre.

Til de kølige aftner er et par fleecetæpper i råhvid. De er også fra ‘Price Star’ serien

Hynderne til cafestolene koster 15 kroner pr. styk. Puderne på bænken koster 20 kroner pr. styk. Fleecetæpperne koster 15 kroner pr. styk. Alle dele er som nævnt fra JYSKs budget-serie ‘Price Star’. Altankasserne er oplyst af solcellelamper model ‘Pumpkin’, der koster 49,95 for et sæt med 2 styk. Dug/viskestykker hedder ‘Sakura’ og fåes i flere farvekombinationer. Prisen er 49,95 for 3 styk.


Nips og pynt

Pynteting billige altanmøblerDer er dækket op til saftevand på altanen. Den lilla glaskaraffel hedder ‘Birna’ og fåes i forskellige farver til 19,95 kroner.

Krusene er i slagfast melamin og kan sagens tåle en tur på gulvet. Du får et helt sæt med 6 farvestrålende krus til 39,95.

En lilla parasol leverer skygge på altanen. Den viste parasol hedder ‘Caprile’ og fås også i frisk limefarvet. Den koster 75 kroner.

Sidst, men ikke mindst, har vi fundet en fin, lilla vandkande, der også pynter på altanen. Den hedder ‘Punta’ og koster 49,95


Samlet pris: 2.309,50 kroner

Da vi var færdige med at indrette altanen, havde vi stadigt næsten 200 kroner at shoppe for. De skulle have være brugt til en solseng, men den var desværre udsolgt fra lageret den dag, vi skulle fotografere. 

Se flere billeder fra den farverige altan her:

[widgetkit id=10]