Altanliv

Det gode altanliv

Hvad er det gode altanliv for dig?

Er det at dyrke duftende krydderurter og andre lækkerier til køkkenet? Eller at sidde i en komfortabel stol i solen sammen med din kat og en kop te? Eller måske at fremelske smukke blomster, som du kan glæde dig over – både når du er på altanen og når du sidder inde i lejligheden?

Der er utallige definitioner af det gode liv på altanen, og forhåbentligt kan du finde idéer til at finde flere måder at nyde din altan på her på siden.

Altanen – Når dit hjem bliver offentligt

En altan er både en del af din private bolig og en del af det offentlige rum. Her kan du dyrke din stil – uanset om du er til festlig kolonihavekolorit eller stringent nordisk minimalisme. Og får du lyst til at skabe et nyt tema, så er det forholdsvist billigt, fordi det er så få kvadratmeter, det handler om.

Du kan blive inspireret til indretning af altanen her.

Det gode altanliv handler også om at både børn, voksne og kæledyr kan færdes sikkert på altanen. Du finder idéer til hvordan du skaber de bedste rammer for børn og dyr på altanen her.

I ‘Årets gang på altanen’ kan du blive inspireret til, hvordan du får glæde af din altan hele året. Hver årstid har sin egen charme og hver højtid rummer mulighed for at pynte lidt ekstra op. En altan, der er ekstrafint dekoreret er til glæde for både dig selv og alle, der passerer den.

Bliv klogere på det gode altanliv

Har du spørgsmål til livet på altanen, så er du velkommen til at sende dem til brevkassen, som du finder her. Det kan både være spørgsmål til indretning, men også til praktiske ting som dryp fra altanen ovenover eller hvilke ting, man skal være opmærksom på, når man køber altan.

Nogle af brevkassespørgsmålene kan være til glæde for mange og fortjener et mere uddybende svar. Du finder de praktiske guides og gode råd i sektionen ‘Tips og viden’.

Her er informationer om hvordan du vedligeholder altanen, om godt naboskab, om byggetekniske forhold ved etablering af altan og meget mere. Du er meget velkommen til at skrive til mig, hvis du har en idé eller et emne, som fortjener at blive uddybet.

Læs, hvad andre skriver om det gode altanliv her:

Bolius (Danske Boligarkitekters magasin): Sådan indretter du din altan

Velkommen til Altan-Inspiration

altan-inspiration

Mit navn er Lotte Andreasen, og Altan-Inspiration.dk  er min personlige blog, hvor du finder tips og idéer til indretningen af din altan.

Jeg arbejder som teknisk koordinator i et altanfirma, så ud over idéer til indretning og planter finder du også information af byggeteknisk karakter.