Er man så heldig at have en baby OG en altan, så er det naturligt at lade den lille sove til middag ude i den friske luft. Her får du 5 gode råd, når du skal købe og bruge altanbarnevogn

1 – Tjek målene ved køb

Sørg for barnevognen ikke er bredere end din altandør det er så ærgerligt at komme hjem med en barnevogn, der kun kan komme ud på altanen ved hjælp af en kran.

2. Fugt og skimmel

Hvis du køber en brugt barnevogn, så husk at tjekke om vognen har fugtskader fra tidligere altanbrug. Hvis den har, skal du ikke købe den, da fugt ofte medfører skimmel. Skimmel er sundhedsskadeligt for dit barn.

3 – Beskyt barnevognen

Sørg for at din vogn, når den ikke er i brug, kan stå i tørvejr og dæk den til med et åndbart materiale. Hvis vognen er fugtig indvendig af barnets sved eller udvendig af et par få regndråber, og du pakker vognen ind i plastik for at beskytte den mod regnvejr – så forbliver den fugtig.

4 – Hold afstand til gelænderet

Når barnet skal sove, må du ikke stille vognen lige op ad rækværket. Når den lille kan sætte sig op, kan det nemlig få fat i rækværket. I værste fald kan det faktisk hive sig selv udover kanten af altanen.

5 – Pas på solen

Hvis din altan altid er i solsiden, kan det blive meget varmt for den lille. Anskaf dig en parasol og husk at holde øje med, at vognen stadig står i skygge efterhånden som solen flytter sig.

  (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
  [et_pb_posts_blog_feed_standard_agsdcm posts_per_page=”5″ show_pagination=”off” show_author=”off” show_date=”off” category_id=”78″ show_comments=”off” show_rating=”off” _builder_version=”3.25.4″ blog_feed_module_type=”standard”][/et_pb_posts_blog_feed_standard_agsdcm]
  (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

  Plantevæg til altanen

  Udnyt pladsen i højden.
  Dyrk jordbær, krydderurter og blomster.
  Flere planter på mindre plads.

  Se udvalget hos Rosenbud.dk

  Shoppingguides 2019

  (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

  Velkommen til Altan-Inspiration

  Mit navn er Lotte Andreasen, og Altan-Inspiration.dk  er min personlige blog, hvor du finder tips og idéer til indretningen af din altan.

  Jeg arbejder som teknisk koordinator i et altanfirma, så ud over idéer til indretning og planter finder du også information af byggeteknisk karakter.

  Læs mere om Altan-Inspiration HER