Her bor kattene Malle og Mikkel sammen med deres menneskefamilie Mikala og Michael. 

Se hvordan kattene nyder livet med klatretræer, køligt kattegræs og hemmelige huler.

Hos Mikala og hendes kæreste Michael er det kattene, der har førsteretten til altanen.

For os er det vigtigt, at kattene har mulighed for at få frisk luft og blive stimuleret bedst muligt. Derfor har vi valgt at lave altanen til et oplevelsesrum for vores to uldtotter fortæller Mikala.

De to kælne katte hedder Malle (den sort/hvide) og Mikkel (den rød/hvide). Hvis du kigger godt efter på billederne nedenfor kan du se, at Mikkel mangler et ben. Den har derfor fået tilnavnet Pirat. Malle har kælenavnet MalleKo på grund af farverne. 

Katte er meget nysgerrige, så for at sikre, at de ikke falder ned fra altanen, har Mikala monteret et sikkerhedsnet. Det går fra overboens altan og helt ned til gulvet. Det er vigtigt at sørge for, at der ikke er smuthuller, hvor kattene kan klemme sig igennem.

Se også kattetrænerens tips til den kattevenlige altan

Der er mange opholdspladser, hvor de to katte omhyggeligt kan holde øje med alt, hvad der foregår – eller tage en lille lur. Der er også sørget for at der altid er mulighed for at søge skygge, hvis kattene får det varmt i solen

Kattene holder meget af at smage og lugte til grønne planter. Derfor har Mikala og kæresten lavet en ‘sovesofa’ af et stykke græs fra Mikalas forældres hus , kløver og en enkelt jordbærplante. Det er især Mikkel Pirat, der nyder at ligge og slikke solskin på det lille stykke naturgræs..

Se også hvilke planter, der er giftige for din kat

[widgetkit id=11]