Med et minidrivhus kan du tyvstarte foråret i din vindueskarm. Det er som at overvære et lille mirakel, når du kan følge udviklingen fra frø til spire til frodig, fuldvoksen plante – og du vil hvert år glæde dig til at det igen er tid til at så og prikle planter.

Allerede fra februar kan du forberede sommerens blomsterflor og så skønne planter som stedmoder, lodden løvefod og ærteblomster i dit minidrivhus.

Februar er også den måned, hvor du kan begynde forspire chili, asparges og basilikum så de er klar til køkkenhaven på altanen.

Med et minidrivhus kan du give dine planter de bedste muligheder for vækst. Låget sikrer, at jorden ikke tørrer for hurtigt ud og sørger for en mere ensartet temperatur til de små planter.

Klar til vækst

Dette minidrivhus er perfekt til begynderen, da det leveres komplet med små jord-briketter – klar til brug. Du skal ikke ud og købe ekstra specialjord, men blot tilsætte dine yndlingsfrø – og så vande. Drivhuset er tilmed lille og kompakt med et udvendigt mål på 24 x 30 centimeter og der er plads til 20 små planter.

Drivhuset er også meget velegnet, hvis du vil forsøge dig med at lave stiklinger af for eksempel lavendler og pelargonier. 

Et lille tip: Vær opmærksom på, at stærkt og direkte solskin kan skade de unge planter, så har du mulighed for at placere dit drivhus i let skygge – enten ved at skærme for solen eller ved at sætte det i en vindueskarm, der vender mod øst eller nord – så giver du dine små spirer de allerbedste muligheder for at vokse sig store og stærke. 

Minidrivhuset er set hos Plantetorvet.dk til kr. 59,95 

button 2