Altankasser 2019

Her på Altan-Inspiration er ‘Den store altankasseguide’ et sikkert læserhit år efter år. Og aldrig har udvalget af altankasser været større end i år.

Trenden med urban gardening og de gode byliv på altanen er ikke kun et dansk fænomen. Det ses i storbyer i hele verden, så derfor strømmer der også nye produkter på markedet hele tiden.

Mange af de nye plantekasser er skabt til at gøre det lettere at være altangartner. Især selvvandingsløsninger er blevet populært.

Mere end altankasser

I år er altankasse-guiden udvidet med flere andre typer plantekasser, da flere læsere har efterspurgt ‘altankasser’, der kan bruges til større ting som frugttræer samt løsninger, der kan fungere som læskærm/indbliksskærm på altanen.

Her på siden finder du kun plantekasser fra danske webshops, som jeg kender og kan anbefale.

God fornøjelse!

Bedste hilsner
Lotte

Indlæser

Nyttige altankasse-links

Altankasser for begyndere er et godt sted at starte, hvis du ikke er så erfaren med alt det grønne.

Her får du tips til at sikre ordentlig afvanding, god jord og andre ting, der gør det lettere at få succes med de grønne fingre .

Du finder Altankasser for begyndere her

Velkommen til Altan-Inspiration

altan-inspiration

Mit navn er Lotte Andreasen, og Altan-Inspiration.dk  er min personlige blog, hvor du finder tips og idéer til indretningen af din altan.

Jeg arbejder som teknisk koordinator i et altanfirma, så ud over idéer til indretning og planter finder du også information af byggeteknisk karakter.