Altankasser 2019

Her på Altan-Inspiration er ‘Den store altankasseguide’ et sikkert læserhit år efter år. Og aldrig har udvalget af altankasser været større end i år.

Trenden med urban gardening og de gode byliv på altanen er ikke kun et dansk fænomen. Det ses i storbyer i hele verden, så derfor strømmer der også nye produkter på markedet hele tiden.

Mange af de nye plantekasser er skabt til at gøre det lettere at være altangartner. Især selvvandingsløsninger er blevet populært.

Mere end altankasser

I år er altankasse-guiden udvidet med flere andre typer plantekasser, da flere læsere har efterspurgt ‘altankasser’, der kan bruges til større ting som frugttræer samt løsninger, der kan fungere som læskærm/indbliksskærm på altanen.

Lodret have på altanen

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Indlæser

Nyttige altankasse-links

Altankasser for begyndere er et godt sted at starte, hvis du ikke er så erfaren med alt det grønne.

Her får du tips til at sikre ordentlig afvanding, god jord og andre ting, der gør det lettere at få succes med de grønne fingre .

Du finder Altankasser for begyndere her